Web Yazılım Satış Scripti | Web Yazılım Ajans | Web Ajans Scripti ®

❓ Kurumsal SEO Danışmanı ...

❓ Kurumsal SEO Danışmanı Nedir?

img

İnternet sitenizi kod ve tasarım olarak bütün yönüyle profesyonel olarak ele alır ve inceler. SEO yani arama motorlarının sitelere göndermiş olduğu bot yazılımlara uygun olup olmadığını analiz eder. Bu analizi sonucuna göre sitede düzeltilmesi gereken kodların ve tasarımların listesini çıkartır. Sahip olduğunuz sitenin içeriği, kodları, tasarımı ve görseli ile değiştirildikten sonra olacak olan site hakkında size rapor sunar. SEO çalışması için anlaşma yapılacağının teyidini alır. Site için SEO yapılacak kelimeleri alır ve kelimelerin aranma raporunu müşterisine sunar. Bütün yapılacak işlemler için birim başına fiyatlandırma yapar. Onayı aldıktan sonra siteyi bütün yönüyle değiştirip SEO’ya uygun hale getirip arama motorlarında üst sıraları zorlamaya başlar.

Bu üst sıralara çıkarmayı Backlink, içerik yazarlığıGoogle Adssosyal medya ve reklamlar üzerinde yapmaya başlar. Kurumsal SEO yapan kişiyle / işletmeyle çalışacağı kişinin veya işletmenin sosyal medya danışmanlığı yapan kişi/işletme ile paralel çalışacaktır. Günümüzde sosyal medya bir işletmenin portföyü için çok önemlidir. Bir işletmenin nasıl piyasada bir saygınlığı var ise sosyal medyaya da o saygınlığı kurup kuruması gerekmektedir. Biz size kısa zamanda arama motorlarında sitenizi yükselmesini ve sosyal medyada sağlam bir prestij vaad ediyoruz.

Yükseliş Garantili Kurumsal SEO Danışmanlığı Hizmetine Neler Dahil?

Yükseliş garantili kurumsal SEO danışmanlık hizmetine dahil olanlar:

  • Site İçi Çalışmalar: Hedef anahtar kelime analizlerinin yapılması gibi konuları içerir.
  • Site Dışı Çalışmaları: Otoriter ve güncel tutulan sitelerden kaliteli backlink sağlanmasını ve doğal, kalıcı paylaşımlar yapılması gibi konuları içerir.

Bu iki farklı çalışma stili kapsamında kurumsal web sitesinin yüksel performanslı ve hedef kitlesi tarafından fark edilir konuma ulaştırılması sağlanır.

Haber Bültenimize Abone Olun

Duyuru ve Kamyanlarımızdan Haberdar Olmak için E-Posta Adresinizle Kayıt Olabilirsiniz.